Bejelentésalga-online.5mp.eu

Mikroalga - A gyógyító táplálék


MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Antioxidánssal, a rák ellen!
Az antioxidáns védőpajzs
Green Gold IMUNE

Szabad gyökök – az életünk megrövidítői!

A legutóbbi kutatási eredmények arról számoltak be, hogy az oxidációs károsodások számos krónikus betegség kialakulásában játszanak szerepet.

Napjainkban egészségünkre a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak következményeként felhalmozódó szabad gyökök jelentik talán az egyik legkomolyabb fenyegetést, pedig a szabad gyökök fontos alkotóelemei a szervezetünknek, de csak addig, amíg egyensúlyban vannak.
Abban a pillanatban, amikor az egyensúly megbomlik, a szabad gyökök száma megsokszorozódik, ami már veszélyt jelent az egészségünkre, mert az agresszív oxigénvegyületek megtámadják az egészséges sejtjeinket.

Ha sejtjeink nem képesek a szabad gyökök támadásának kivédésére, vagy az okozott károk gyors elhárítására, az a DNS degenerációjához vezethet.

"Számos tudós azt vallja, hogy az öregedési folyamatok elindulásának hátterében a szabad gyökök kialakulásának szabályozatlan láncreakciója áll."

Nikotin, alkohol, kávé, stressz, gyógyszerek, mozgás - alváshiány, és helytelen táplálkozás jelentik a szabad gyökök melegágyát.

Ha a szabad gyököket nem semlegesítjük időben, akkor szervezetünkben komoly rombolást okozhatnak.

A következményei: RÁK, REUMA, ALZHEIMER-KÓR, IZÜLETI GYULLADÁS, ARTÓZIS, valamint a SZÜRKE és ZÖLD HÁLYOG...

ASTAXANTHIN - ANTIOXIDÁNSSAL, A RÁK ELLEN

„Az egészség és a fiatalság megőrzésében óriási szerepük van az antioxidánsoknak, amelyek a betegségek és az öregedési folyamatokat előidéző szabad gyököket kötik meg.”

A klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, és így megakadályozzák a rák kialakulását és a sejtek öregedést.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesíteni tudjuk szükségünk, van egy természetes antioxidánsra.

A karotionidok csoportjába tartozó astaxanthin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – a világon egyedül álló bio-aktív, nagy teljesítményű természetes sejtvédő antioxidáns.


Mi az ASTAXANTHIN (gyökfogó) és hogyan működik?


Az astaxanthin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, élesztőben, lazacban, pisztrángban, rákokban és néhány madárfajban található meg.

Az astaxanthin semlesegíti a szingulett-oxigént – egy igen reaktív oxigénkötést –, így az erős antioxidáns hatásáról híres E-vitamin is eltörpül mellette (Shimidzu et al. 1996), és egyedülálló szerkezetének köszönhetően megvédi a test szerveinek sejtmembránjait.
Szemben a B-karotinnal, a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal, amelyek kizárólag a bilipid réteg külső vagy belső felszínén tartózkodnak, az astaxanthin-molekula - egyedülálló módon - képes a sejtek bilipid membránjának mindkét oldalán megtapadni. Így biztosít a sejteknek nagyfokú védelmet.

Képes az egészséges sejteket - antioxidáns hatásának köszönhetően - megvédeni, serkenti az immunrendszert, védelmezi az idegrendszert.

A szabad gyökök instabil atomok, páratlan elektronnal, károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront.
Az ANTIOXIDÁNS pedig képes hozzákapcsolódni a szabad gyök páratlan elektronjához, így megakadályozva, hogy a szabad gyök "elrabolja" a stabil molekulák elektronjait.


Az astaxanthin más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, és amíg az A-vitamin túlzott mennyiségben mérgező, az astaxanthin korlátlan mennyiségben fogyasztható! Erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin, megköti a szervezetben a szabad gyököket, és így kifejti egyedül álló sejtvédő hatását.

Az astaxanthint japán kutatók, mint táplálék-kiegészítőt ajánlják.

Így tehát az egészségünk megőrzésének érdekében nem találunk jobb, természetes-antioxidánst, mint az ASTAXANTHIN, mert:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus változata
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C-vitamin
- 550-szer erősebb, mint az E vitamin
- 800-szor erősebb, mint a Q10
- mellékhatásmentes – nem pro-oxidatív
- átjut a vér-agy és vér-retina gáton - gyulladásgátló védelem.


A következő felsorolásban olvashatunk azokról a betegségekről, amelyeknél tudományosan bizonyított az astaxanthin, egészségjavító hatása:
• Öregkori makula degeneráció, AMD (gátolja a hályogok kialakulását)
• Alzheimer-és Parkinson-kór (neurodegeneratív betegségek javítása)
• Koleszterin (akadályozza az LDL koleszterin oxidációját, védelem a szív és agyi katasztrófákkal szemben)
• Gyulladásos, krónikus vírusos és autoimmun betegségek (védi a DNS-t)
• Dyspepsia (megszünteti a gyomorégést, a puffadást, émelygést, hányingert, hányást)
• Férfi meddőség (termékenység javítása)
• Izomműködés (eltávolítja az izmokból a szabad gyököket)
• Káros UV sugárzások (UVA és UVB szűrő hatás)
• Szívritmus zavarok (szívritmus normalizálás)
• Magasvérnyomás (anti-hypertonia ügynök)
• Stressz (segíti a stressz feldolgozását)
• Daganatos betegségek (meggátolja bizonyos daganatok kialakulását)
• Stroke (oxigénhiányos állapot kezelése)
A mikroalgák ajándéka
Az antioxidáns védőpajzs

"Az 1960-as évek végén az állatkertekben tartott flamingók elvesztették színüket, tollazatuk csapzott lett, megbetegedtek, sok el is pusztult közülük a jó táplálás és rendszeres orvosi ellátás ellenére is. Úgy tűnt, világméretű járvány van kialakulóban. Az állatkertek elszántan küzdöttek, a madarak eredeti származási helyéről szereztek be természetes táplálékot: algákat, apró rákokat és halakat. Megtörtént a csoda, a flamingók jelentős része meggyógyult, visszanyerte gyönyörű rózsás színét, a tudósok pedig erősen elgondolkodtak…

Az algák a fotoszintézis során a fényenergia felhasználásával a tápanyagokon kívül színanyagokat (klorofill, karotinoidok: karotinok és xantofillok) állítanak elő. Az orvosok és a biokémikusok a különböző tengeri táplálékokból egy olyan algát különítettek el, amely a klorofill zöld színét elnyomó vörös színanyagot tartalmaz (Haematococcus pluvialis). Az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában számos vizsgálatot végeztek, hogy tisztázzák ennek az astaxanthin nevű vörös színanyagnak az élettani hatásait.


Az astaxanthin a jelenleg is folyó kutatások szerint az alábbi tulajdonságokkal bír:
• Erős antioxidáns – védi a szemet, a bőrt a szabad gyökök és a káros UV-sugárzással szemben. Megakadályozza a szürke- és a zöldhályog kialakulását.
• Gátolja a krónikus és auto-immun betegségek kialakulását. Stimulálja az antitestek, az immunglobulinok termelését.
• Humán vizsgálatokban a köldökvér (őssejt) mintákban fokozza az immunglobulin képződést.
• Gátolja a cukorbetegséggel összefüggő szövődmények (látáskárosodás, idegrendszeri ártalmak, diabéteszes nefropátia) kifejlődését, antioxidáns hatása révén.
• Akadályozza az LDL-koleszterin oxidációját – érelmeszesedést, rögképződést –, védelmet nyújt a szív és agyi katasztrófákkal szemben.
• Vérnyomáscsökkentő és szívritmus-szabályozó hatású.
• Állatkísérletekben hatékonyan csökkentette az emésztési zavar, a gyomorhurut, az emésztőrendszeri gyulladások (Chron-betegség) és fekélyek kialakulását még Helicobacter pylori jelenléte esetében is.

Hatékony antioxidánsként előnyös a napjainkban megnövekedett környezetszennyezés, fokozott UV-sugárzás, tömegesen felhasznált kemikáliák hatására képződő ártalmas szabad gyökök semlegesítésében, fizikai és szellemi egészségünk megőrzésében."

Dr. Asbóth Mária
a kémiai tudományok doktora
Forrás: Paramedicina magazin 2007/10-11. számGreen Gold IMUNE a WellStar SEJTVÉDŐPAJZSA!

„Az emberi szervezetben található antioxidánsok mennyisége egyenesen arányos az ember várható élettartamával”

Az emberi szervezet az antioxidánsokat nem képes előállítani, ezért beviteléről gondoskodni kell, egy étrend-kiegészítő formájában.

Hogy fel tudjuk venni a harcot az agresszív oxigénvegyületekkel, a Wellstar kifejlesztette a Green Gold IMUNE–t a jövő legjobb, természetes antioxidánst tartalmazó termékét!
A Green Gold IMUNE hatékonyan képes erősíteni az emberi szervezet antioxidáns-védekező mechanizmusát.

A Wellstar Green Gold IMUNE terméke egy olyan első osztályú vitális bio-aktív anyagösszetétel, mely négy legértékesebb mikroalgából áll, a Haematococcus Pluvialis – algából, valamint Spirulina Platensisből, a Lithothamnium Calcareumból és a Corella Vulgarisból.

A világon egyedülálló Green Gold IMUNE a négy algából nyert kiváló hasznosulású bió vitális anyagokból és a legerősebb antioxidánsból áll.


A VILÁGON EGYEDÜL ÁLLÓ - ÁTFOGÓ HATÁS - 3 FÁZISBAN, AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERÜNKÉRT:
- SEJTTISZTÍTÁS (Chlorella Vulgaris)
- SEJTTÁPLÁLÁS (Spirulina Platensis és Lithothamnium Calcereum)
- SEJTVÉDELEM (Haematococcus Pluvialis, astaxanthin)!


A jövőnk és vitalitásunk forrása!

A természetes astaxanthin rendkívüli módon védi sejtjeinket, különleges molekuláris szerkezeténél fogva nem válik pro-oxidatívvá, és ez által mellékhatás mentes.
Így napi rendszerességgel fogyaszthatjuk egészségünk védelmében, valamint terápiaszerűen, kiegészítő kezelésként.


Hogy hosszú életűek legyünk védjük sejtjeinket,
mert a MEGELŐZÉSNÉL nincs fontosabb dolgunk!

Ajánlott napi mennyiség: 6 kapszula, egész napra elosztva, megfelelő mennyiségű buborékmentes ásványvízzel fogyasztva.

Green Gold IMUNE, 6 kapszula hatóanyag tartalma:
- Energia tartalom:46 kJ (11 kcal)
- Fehérje (protein):3 g
- Szénhidrát:0 g
- Zsír:0 g
- Astaxanthin:4 mg
- Kalcium:193 mg

Green Gold IMUNE összetevői:
- Spirulina algapor (58%)
- Chlorella algapor (13%)
- Lithothamnium por (13%)
- Haematococcus Pulvaris mikroalga (2%)
- zselatin kapszula
- szilícium-dioxid elválasztó szer és szójalecitin, aszkorbil-plamitát, dl-alfa-tokoferol.

Terheseknek, és szoptatós anyáknak nem ajánlott. A megadott napi mennyiséget nem szabad túllépni. Fénytől védett hűvös száraz helyen tárolja. Gyógyszerkölcsönhatás nem ismert. A terméket rendszeresen ellenőrzi a LEFO intézet.

1- hónapos kúra, 180 kapszula: 430,- Ft/napi áron.


Az ismertető film megtekintéséhez, kattintson IDE.


NAGYOBB VITALITÁS,
JOBB ERŐNLÉT,
ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG!


Csatlakozzon, Ön is az alga fogyasztók táborához, és éljen egészségesen a mikroalgák segítségével!Ha bővebb információra lenne szüksége az algák élettani hatásáról,
akkor látogasson el az algaabc.5mp.eu veboldalra.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!